Karma negativa in iubire
Legea karmei si a destinului
Te-ai gandit probabil macar odata in existenta ta ca viata nu este corecta, ca ar fi trebuit sa te nasti intr-o societate mai buna, ca parintii ar fi trebuit sa se comporte mai bine cu tine, ca ai fi meritat o stare materiala mai buna, ca ai ghinion in dragoste etc.
Tu si povestea ta
Imaginati-va ca ati fi stiut la nastere ca sunteti maestri, ca sunteti peste masura de puternici, ca detineti daruri immense si ca dorinta ar fi unicul lucru de care ati avea nevoie pentru a va oferi darurile personale in lume. Inchiputi-va ca ati venit in aceasta lume cu inima plina de puterea vindecatoare a iubirii si ca singura voastra dorinta este sa dati aceasta dragoste tuturor celor din jurul vostru.
Instrumentele radiesteziei
Vom descrie in cele ce urmeaza intrumentele care pot fi folosite in cadrul radiesteziei, asa cum au fost ele folosite din vechime si cum au fost imbunatatite in zilele noastre.
Radiestezia
In cadrul unor fenomene specifice, a caror existenta este totusi obiectiva, radiestezia face parte din fenomenele de tip ESP (extrasenzorial perception), sau cu alte cuvinte fenomenelor extrasenzoriale, care se manifesta in afara simturilor noastre. Radiestezia poate fi numita ca o functie intuitiv-analitica, deoarece este foarte utila legaturii dintre mijloacele gandirii, logicii si analizei si cele nascute din intuitie.
Reiki pentru incepatori
Fizica modernă descoperă în prezent ceea ce anticii ştiau deja - că trupurile noastre nu sunt entităţi solide, ci mai degrabă câmpuri interactive de energie, supuse unor fluctuaţii continue, creatoare.
Etapele concentrarii
Prima forţă rezultă din audierea cuvintelor unui maestru, ea orientează mentalul spre studiul concentrării; împiedică mentalul să se îndepărteze si îl readuce asupra obiectului, îndată ce mentalul începe să se stabilească asupra obiectului, ajungi la prima etapă.
Meditatia - reguli
Concentrarea asupra unui obiect unic este metoda care permite această realizare. Respectiva concentrare unică este împărţită, în general, în două tipuri de practici: acelea care nu implică respiraţia ritmată şi acelea care o implică.