Bun venit celor de curând Treziți

Mesaj primit prin Brenda Hoffman

Dragilor,

Mesajul de săptămâna aceasta este pentru cei treziți de curând care nu au stabilit încă cine sunteți sau ce se întâmplă cu voi și cu cei din jurul vostru. Poate că vă simțiți speriați, obosiți sau revizuiți probleme pe care nu le-ați mai analizat niciodată până acum. Totul face parte din tranziția voastră către noul pământ.

Sunt printre voi cei care au trecut prin asta cu luni sau ani în urmă. O astfel de afirmație nu este ca să vă facă să credeți că ei sunt mai înțelepți decât voi – ei sunt doar diferiți și au roluri diferite. Rolul acestor maeștri cercetași a fost să creeze calea pe care o descoperiți voi acum. La un moment dat în viitor, vă veți abate de la această cale, așa cum fac acum cei de dinaintea voastră care se abat acum de la calea pe care au creat-o pentru voi.

Voi nu sunteți singuri în fricile sau în trezirea voastră. Cei care au luat-o înainte pot confirma faptul că vă veți găsi calea către bucurie și iubire. Dar de acum – la fel cum ar fi adevărat dacă ați participa la un eveniment special – veți dori să vă curățați de acele piese care vă încurajează sau vă forțează să rămâneți în gândirea și modul de a acționa 3D, care nu vă permite să străluciți.

În cele din urmă, percepțiile voastre se vor schimba. Cercul vostru interior de prieteni și familia probabil că se vor schimba. Și ființa voastră va experimenta mai puțină durere și mult mai multă bucurie. Dar asta ține deocamdată de viitorul vostru. Noi pur și simplu vă arătăm morcovul așa cum am făcut-o și cu cei care au călătorit deja pe acest drum.

Mulți dintre maeștrii cercetași, care au descoperit și curățat drumul general astfel încât experimentarea voastră să fie mai ușoară și mult mai rapidă, sunt îngrijorați din cauza faptului că voi n-ați dobândit încă înțelepciunea lor. Lucrul la care ei nu s-au gândit este că cei din alte dimensiuni vor oferi celor nou treziți  informații și sprijin, exact așa cum a fost valabil și pentru ei cu luni sau cu ani în urmă.

Nimeni nu este niciodată singur.

Voi cei care sunteți nou treziți aveți, de asemenea, acces ușor la bogăția de informații creată de maeștrii cercetași prin internet, cărți și alte materiale.

Nu este potrivit pentru voi să așteptați un profesor de la nivelul de maestru cercetaș. Pentru voi prima voastră tendință va fi să vă întoarceți către cei din cercul vostru care au luat-o înainte. Și deși maeștrii cercetași sunt familiarizați cu sentimentele și experiențele pe care voi le aveți acum, este mai mult ca sigur  că drumul lor nu include încetinirea sau oprirea pentru a vă ajuta pe voi.

Poate că acest gând pare puțin rece – și foarte neplăcut pentru lumea voastră 3D. Pentru că în lumea voastră 3D, toți TREBUIE să fie dispuși să ajute. Trebuie-urile nu se mai aplică. Dacă voi îi încurajați pe cei din prima linie să încetinească sau să se oprească pentru a vă ajuta, părți ale acestei minunate tapiserii care este noul pământ, nu vor fi finalizate.

Voi sunteți pe deplin capabili să treceți prin tot ceea ce vreți să treceți, așa cum cei care au trecut deja prin asta pot confirma. Ei au lăsat informații vitale nu numai ca voi să puteți supraviețui, ci să și prosperați – așa cum ei încep acum să o facă.

A le cere să-și abandoneze noua și unica lor cale pentru pentru a vă ajuta pe voi, înseamnă să ieșiți fiecare de pe calea sa. Pentru că voi o începeți pe a voastră – calea generală de curățare pe care toți călătoresc înainte de a-și descoperi calea lor unică. Ei nu pot curăța pentru voi. Adevărul este că, de fapt, ei nu pot face mai mult pentru voi decât să vă compătimească pentru cât de inconfortabil vă puteți simți. Și acea amintire se estompează pe măsură ce ei merg mai departe pe calea lor unică și plină de bucurie.

Voi sunteți o parte importantă a noului pământ, a tapiseriei Universale. Dar, înainte de a deveni o ființă Universală cu drepturi depline, voi trebuie să vă curățați de credințele și durerea voastră 3D – așa cum au făcut cei care au mers înaintea voastră. Ei nu sunt susținătorii voștri – ei sunt pur și simplu creatori de cale. Ei și-au încheiat rolul pe care l-au acceptat înainte de a se naște pe pământ în această perioadă. Acum ei crează noua lume în care voi veți locui și rafina îndată ce vă veți încheia curățarea.

Curățarea nu este ceva de care mulți se bucură. Gândiți-vă cât de inconfortabil se simte iubitul vostru câine în timp ce voi încercați să-l îmbăiați. Curățarea 3D nu este o amenințare mai mare pentru viața voastră decât este îmbăierea pentru câinele vostru.

Nu puteți intra în noul pământ cu gânduri și credințe 3D. Așa că a sosit timpul să vă curățați – chiar dacă nu vreți să o faceți, chiar dacă vă este frică să o faceți.

Veți supraviețui și veți străluci mai mult cu fiecare curățare personală știind că – așa cum au știut și cei de dinaintea voastră – puteți opri sau încetini acest proces în orice moment.

Poate că nu doriți să intrați și să locuiți pe noul pământ – atunci opriți procesul. Sau vă simțiți copleșiți – atunci încetiniți. Așa cum a fost valabil și pentru cei de dinaintea voastră, procesul se adaptează la ființa voastră.

Aceasta nu este o schimbare Universală la care este obligatoriu să participați.  Ci mai degrabă, o schimbare Universală la care sunteți bineveniți să participați.

Produsul vostru final este o ființă strălucitoare de iubire și bucurie cu o frică mult redusă. Și datorită sârguinței maeștrilor cercetași, voi vă veți finaliza curățarea mult mai repede și mai ușor decât a fost necesar pentru cei care au  făcut-o înaintea voastră.

Voi și cei care au mers înaintea voastră sunteți cei care au creat această Nouă Eră. Acum și voi aveți aceleași alegeri pe care le-au avut și ei. Pentru că voi toți v-ați încheiat rolurile majore pe care le-ați avut  în această viață prin crearea Noii Ere.

Dacă doriți să trăiți în această Nouă Eră în în corpul vostru fizic actual, vă veți finaliza curățarea 3D. Dacă nu, vă mulțumim pentru participarea la crearea acestei glorioase Ere și vă încurajăm să nu solicitați asistență de la cei care au roluri noi de jucat.

Așa să fie. Amin.

Traducere Monica Poka