12 modalitati de a va creste vibratia!

In viata este bine sa avem vibratia cat mai ridicata. Exista literalmente milioane de moduri de a ridica vibratia, astfel incat urmatoarele sugestii de mai jos sunt doar niste indrumari.

1) Intentionati sa va ridicati vibratia. Simplul act de intentie ajuta la manifestarea realitatii. Puteti sa va puneti o hartie pe usa inainte de a pleca din casa, pentru a va reaminti.

2) Iertati-va pe voi si pe altii. Conform unui hipnoterapeut, Dolores Cannon, iertarea este cel mai bun mod de a elimina evenimentele karmice negative. Cand faceti acest lucru, sa va vina acest lucru din inima. De exemplu, daca ati avut o casatorie ratata, iertati-va partenerul pentru ca toata lumea merita dragostea si sa fi iubiti. Eliberati-va de ura si razbunare si scapati de ciclul karmic. Cand veti ierta pe altii, o sa ajungeti sa va ridicati si vibratia.

3) Inconjurati-va de prieteni cu vibratii inalte. Atunci cand sunteti in jurul unor oameni cu vibratie mai inalta, vibratia voastra va creste, de asemenea.

4) Fiti recunoscatori! Recunostinta este una dintre cele mai bune modalitati de a va ridica vibratia. Daca va treziti si e soare afara, fiti recunoscator Soarelui! Chiar daca ploua, sa fiti recunoscator pentru apa de care toate plantele, copacii si animalele au nevoie.

5) Ganditi pozitiv. Ati auzit vreodata expresia “Esti ceea ce mananci”? In acest caz e vorba de “Esti ceea ce crezi”. Puteti sa faceti schimbarea prin afirmatii pozitive.

6) Mancati sanatos. “Esti ceea ce mananci”. Incercati intotdeauna sa alegeti produse cat mai naturale si sa evitati toate alimentele procesate ce contin multe E-uri. Alimentele pe care le mancati va afecteaza foarte mult vibratiile voastre. De exemplu, daca mancati o multime de alimente grele, procesate, veti simti o greutate mare… si atunci vibratiile voastre scad.

7) Iubiti-va pe voi insiva dar si pe cei din jurul vostru. Voi sunteti perfecti exact asa cum sunteti, deoarece, sub acest “corp” exista o lumina frumoasa, plin de iubire neconditionata. Iubirea este cea mai mare dintre toate vibratiile de energie!

8) Acceptati-i pe ceilalti pentru ceea ce sunt. Sa nu incercam sa-i schimbam pe ceilalti… sa-i lasam asa cum sunt. Aceasta este o oportunitate de a practica iubirea neconditionata, astfel incat sa ne crestem vibratia energetica.

9) Radeti cat mai mult. Rasul poate creste foarte mult vibratia, astfel incat trebuie sa gasiti cat mai mult umor in viata si sa impartasiti acest umor si altora.

10) Nu va mai uitati la televizor. Puteti face orice mai constructiv decat sa va uitati la televizor. Televizorul nu numai ca va controleaza mintea, dar reprezinta si unul dintre cele mai rapide moduri de a reduce vibratia.

11) Meditati. Exista o multime de moduri de a medita; unii oameni sunt in imposibilitatea de a sta intr-o pozitie fixa pentru o perioada lunga de timp, in timp ce altii pot face meditatii plimbandu-se.

12) Jucati-va cu animalele de companie. Animalele de companie, in special cainii, ne invata cum sa ne iubim neconditionat in fiecare zi. Astfel, vom reusi sa ne crestem mult vibratia.