Shamballa MDH & 13D

Shamballa este cunoscuta în traditia ezoterica a popoarelor din nordul Indiei si Tibet ca fiind tarâmul celor iluminati. Acolo îsi au salasul o serie de Maestri Spirituali care ajuta omenirea în dezvoltarea si evolutia ei spirituala – acestia fiind cunoscuti, de regula, sub denumirea de Maestri Ascendenti.

Legenda Shamballa MDH

Maestrul Ascendent Saint Germain a adus din Atlantida un sistem de vindecare cu 22 de simboluri menit sa ajute la ridicarea vibratiilor spirituale ale tuturor fiintelor. El a format un grup de învatacei numit “Aspirantii” care, înainte de cataclism, si-au urmat maestrul si au parasit Atlantida pentru a se stabili în Tibet. Ajunsi acolo au încercat sa-si continue munca de ridicare a constiintei spirituale.

Pentru a vedea ce efect are demersul lor, atlantii refugiati au oferit trei simboluri mai multor persoane din preajma locului unde si-au instalat tabara. Marea lor majoritate a folosit simbolurile pentru evolutia spirituala, ceea ce le-a adus localnicilor si o oarecare bunastare. Altii însa, au încercat sa foloseasca puterea simbolurilor într-un mod diferit, cu dorinta de a câstiga putere asupra celor din jur, creind un sistem ultra-secret de informatii, accesibile doar unui cerc închis, de prelati initiati. Din aceasta cauza, Saint Germaine si Aspirantii au decis sa nu le mai ofere celelalte simboluri tuturor oamenilor, tocmai pentru a-i împiedica sa foloseasca puterea lor într-un mod care sa-i îndeparteze de adevaratul lor drum.

Mii de ani mai târziu, dr. Usui a descoperit simbolurile în scrierile sanscrite, lucru care ar justifica decizia sa de a face o calatorie în zona. Ele l-au ajutat în întelegerea si dezvoltarea sistemului pe care I-a numit ulterior Reiki.
Maestrul Ascendent Germain l-a ales recent pe John Armitage, pentru ca sa înceapa sa împartaseasca lumii îndelung tainuitul sistem de vindecare. Asa se face ca a iesit la iveala un sistem cu peste trei sute de simboluri, care pâna în vremurile noastre nu a mai fost disponibil pe Pamânt în forma lui integrala. Se pare ca rugamintea lui Saint Germain a fost sa numim acest sistem Vindecarea Multidimensionala Shamballa.

Initierea Shamballa MDH

Exista maestri care utilizeza denumirea de Shamballa Reilki, în timp ce alti maestri folosesc numele de Vindecare Multidimensionala Shamballa (Shamballa MDH), ultima fiind denumirea corecta a sistemului.

Sistemul Shamballa lucreaza cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regasesc:
1.    Forta Universala a vietii (recunoscuta adesea sub numele de Reiki);
2.    Energia Mahatma, a spiritului liber;
3.    Energia Maestrilor Ascendenti;
4.    Energia Constiintei Hristice;
5.    Energia Arhanghelului Mihail;
6.    Energia argintiu-violeta a lui Saint Germain;
7.    Energia data de Merkaba;
8.    Energia data de tehnicile sacre Merkaba;
9.    Energia data de cele 352 de simboluri folosite în acest sistem.

Vindecarea Multidimensionala Shamballa este un sistem Complet de vindecare atât pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, cât si prin faptul ca suma energiilor ei lucreaza pe mai multe niveluri. Actiunea energiilor Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai înalte vibratii ale corpului energetic.

Beneficiile Shamballa

  • Ajuta corpul sa se autovindece
  • Elimina durerea
  • Reduce stresul, anxietatea, frustrarea
  • Echilibreaza organele si glandele
  • Ofera echilibru emotional si mental
  • Echilibreaza sistemul nervos
  • Echilibreaza energiile organismului
  • Accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imunitar
  • Detoxifica si curata corpul, purifica chakrele
  • Curata si elimina blocajele energetice
  • Creste constiinta spirituala
  • Dezvolta compasiunea si respectul pentru viata
  • Aduce o bucuria si pace interioara
  • Creste intuitia, creativitatea si gândirea logica
  • Aduce exact ceea ce este necesar în viata practicantului în acel moment
  • Nu creaza dependenta

Meditatia cu Ghidul Shamballa

Trebuie sa fim constienti ca în drumul nostru spre lumina nu suntem singuri. Suntem permanent ajutati si cu cât avansam mai mult cu atât urmeaza sa primim un sprijin mai consistent.

Cu fiecare acordaj primit avansam un pas in evolutia noastra spirituala si odata cu aceasta primim noi ghizi, noi maestri si noi ajutoare care sa ne sprijine si sa ne îndrume pasii.Trebuie sa fim atenti, sa-i identificam si sa le cerem sprijinul. Este bine sa învatam sa fim recunoscatori pentru ajutorul primit, chiar si atunci când efectele lui nu sunt imediat vizibile sau palpabile.

Pentru a veni în contact cu maestrul dumneavoastra Shamballa va trebui sa efectuati urmatorii pasi:

  • Ganditi-va ca sunteti pe varfului unui munte. Simtit mireasma aerului racoros, priviti in departare si admirati privelistea ce se intinde in fata ochilor dumneavoastra. Vedeti cerul si simititiva aporape de el.
  • Priviti in departare cum se formeaza o coloana de Lumina. Urmariti-o cum se apropie de dumneavoastra. Treptat ce se apropie ea capata forma. Priviti cu atentie forma, marimea, daca este barbat sau femeie, hainele pe care le poarta. Odata ce s-a apropiat de dumneavoastra puteti sa intrati in dialog cu ea.
  • Puneti intrebarile ce va framanta. Intrebati-va maestrul Shamballa ce puteti face pentru evolutia dv. Care este sfatul lui pentru dv.
  • Cand dialogul s-a sfarsit, lasati-l sa se indeparteze la fel cum a venit.
  • Cand sunteti pregatit puteti deschide ochii.

Linie de initiere:

  • John Armitage – …Ovidiu Dragos Argesanu – Daniela Ionela Ionescu (M)
"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu