Gendai Reiki Ho


Este una dintre cele mai populare scoli Reiki din Japonia, recunoscuta pe plan mondial, este o forma moderna de Reiki ce îmbina elementele specifice Reiki japonez practicat în cadrul Usui Reiki Gakkai, elementele provenite din alte ramuri japoneze ale Reiki, cu metodele specifice în Reiki vestic. Este destinat omului modern ce nu mai are timp sa se preocupe de dezvoltarea sa spirituala, oferindu-i acestuia metode simple, eficiente care, practicate o perioada de timp îl vor ajuta sa redevina OM.

Sensei HIROSHI DOI este fondatorul Gendai Reiki Ho Kyokay (în traducere: Asociatia Scolii de Reiki Modern), cunoscator si practicant a peste 30 de tehnici de vindecare, domnia sa a fost instruit si certificate de doamna KIMIKO KOYAMA (al cincilea presedinte al Usui Gakkai) si de alti maestri în linii japoneze mai putin cunoscute (sensei Hiroshi Ohta, sensei Ayako Sasaki, sensei Chiyoko Yamaguchi, Micko Mitsui). Sensei Hiroshi Doi este membru recunoscut al societatii de Reiki al lui Usui din Japonia (Usui Reiki Gakkai) fiind instruit pâna la nivelul 2 (okuden) de catre sensei Kimiko Koyama.

Gendai Reiki Ho a adus în vest metode si tehnici spirituale necunoscute pâna nu demult. O parte a acestora a fost predata de sensei Hayashi si Takata în învataturile transmise mai departe studentilor lor, comunitatii Reiki în 1999 la Vancouver.

Nivele de predare în Gendai Reiki Ho

Gendai Reiki Ho se învata în patru nivele: Shoden (prima învatatura), Okuden (învatatura secreta), Shinpiden (misterele divinitatii) si Gokuikaidden (cel mai înalt nivel). Dupa parcurgerea ultimului nivel, veti fi certificati ca Gendai Reiki Ho Shihan, maestru în scoala Gendai, având posibilitatea înfiintarii propriei filiale de Gendai Reiki Ho, având posibilitatea sa predati sistemul integral sau gradat în functie de propria decizie.

Rugamintea lui sensei Doi adresata tuturor celor ce predau Gendai Reiki Ho a fost de a transmite mai departe exact aceleasi informatii pe care le-a prezentat dânsul fara ca acestea sa sufere modificari.

Linie de initiere:

  • Usui – Taketomi – Koyama – Hiroshi Doi – Rick Rivard – Rev.Joseph Sparti – Aurelian Curin – Cristian Vasilescu – Sabin Gabriel Mateuca – Ovidiu-Dragos Argesanu – Daniela Ionela Ionescu (M)
"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu