Lightarian Reiki

Lightarian Reiki

Acest minunat sistem caracterizat de o vibrație înaltă a energiei, a apărut în acest moment din Iubirea Maeștrilor Ascendenți și a Îngerilor pentru Umanitate.  Lightarian Reiki este un sistem unic care ne ajută să accesăm un spectru mai larg de energii vindecatoare de vibrație înaltă prin extinderea gamei vibraționale dincolo de Usui Reiki si Karuna.

Patronat de Maestrul Ascendent Buddha și apărut sub tutela lui, Lightarian Reiki ne-a fost dăruit pentru a accelera procesul de vindecare al Umanității și al Planetei, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților noastre de a canaliza energii vindecătoare de vibrație mare în folosul tuturor!

Lightarian Reiki este un sistem care pune accentul pe simplitate și pe puritatea energiei, pe ușurința accesării acestei energii și a utilizării ei în terapie fără a fi necesare simboluri. Aceasta a fost de altfel, dorința expresă a Maestrului Ascendent Buddha: sistemul să se bazeze doar pe intenții clare, bine definite, prin intenția noastră, atunci când se dorește transmiterea energiilor Lightarian.

Lightarian Reiki este un sistem avansat Reiki, care accesează ultimele șase benzi de frecvențe superioare ale energiei Reiki din cele 8 benzi vibraționale accesibile în acest moment pe Pământ! Primele doua benzi corespund energiei Reiki și sistemelor bazate pe compasiune – Karuna Reiki!

Lightarian Rays

Razele Lightarian au menirea de a accelera evoluția dumneavoastră spirituală printr-o serie deosebit de puternică de meditații – acordaje coordonate de Maeștrii Ascendenți Maitreya, Buddha, El Moria, Sananda, Saint Germain și de Sursa Noastră Universală.

Fiecare Rază este un Acordaj care inițializează procese extraordinare în toate chakrele dumneavostră și în toate corpurile dumneavostră, mai ales în cele subtile ducând la transformări remarcabile la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual. Odată ce conexiunea este creată, Maestrul specific fiecarei raze in parte, va conlucra energetic împreună cu dumneavoastră, sprijinindu-vă în diferite procese ale autorealizării spirituale.

Raza Împuternicirii – este patronată de Maestrul Ascendent Maitreya. Această activare stimulează trezirea spirituală la toate nivelurile și trebuie realizată înainte de activarea altor raze.

Raza Curățării / Purificării - este patronată de Maestrul Ascendent El Morya și realizeză o curățare energetică profundă îndepărtând toate energiile negative, programele negative, precum și modelele mentale și emoționale greșite.

Raza Vindecării – este patronată de Maestrul Ascendent Buddha. Această activare accelerează procesul de vindecare dizolvând și transmutând toate blocajele din chakre și corpurile subtile aducând noi niveluri de vitalitate și crescând vibrația structurilor voastre, creând o legătură puternică cu Sinele Superior.

Raza Activării – este patronată de Maestrul Ascendent Sananda. Această activare activează codurile eterice latente din structurile dumneavostră declanșând diverse inițieri puternice sub îndrumarea Lui Sananda. Această rază vă mai ajută să ancorați nivele superioare de Lumină în structurile dumneavoastră permițând Sinelui Superior al dumneavoastră să se manifeste prin voi din ce în ce mai mult.

Raza Manifestării – este patronată de Maestrul Ascendent Saint Germain. Această activare extinde capacitatea dumneavostră de a vă manifesta la toate nivelurile și vă deschide către atragerea abundenței la nivel spiritual, mental, emotional și material spre îndeplinirea scopului dumneavoastră cel mai înalt.

Raza Sursă – realizează pentru dumneavostră conectarea la energiile Sursei Universale. Acest acordaj vă va permite să accesați cele 12 Virtuți Divine: Frumusețea, Compasiunea, Curajul, Curiozitatea, Imaginația, Bucuria, Dreptatea, Dragostea, Fidelitatea, Forța, Puritatea și Voința.

Lightarian AngelLinks

Cele 5 Acordaje AngelLinks reprezintă o serie de inițieri menite să stabilească profunde legături cu Tărâmul Angelic reprezentat de 4 Arhangheli și 1 Serafim ce vă vor sprijini în viața de zi cu zi.
Se vor expanda virtuțile, calitățile angelice pure în structurile dumneavostră: iubirea necondiționată, curajul, absența judecății altora, frumusețea și bucuria. Cele 5 Ființe de Lumină care ne asistă în acest proces sunt: Serafimul Rose Aura, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Uriel, Arhanghelul Gabriel și Arhanghelul Rafael.

 

Initieri in Sistemul Lightarian Reiki

(in ordinea primirii lor ca treapta de vibratie si cunoastere)

I. Lightarian Reiki si Razele Maestrilor Inaltati:

1.Gradul I-II si Raza Imputernicirii

2.Gradul III si Raza Curatarii/Purificarii

3.Gradul IV si Raza Vindecarii

4.Gradul V-VI

5.Raza Activarii si Raza Manifestarii

6.Source Link (conectarea la SUrsa Universala si cele 12 Virtuti)

II. Lightarian Clearing Program

7. Raza vindecarii si eliberarii traumelor din momentul nasterii

8. Raza de purificare a Caii personale

III. Lightarian Angel Link:

9.Raza Serafimului Rose Aura

10.Raza Arhanghelului Gabriel

11.Raza Arhanghelului Mihail

12.Raza Arhanghelului Rafael

13.Raza Arhanghelului Uriel

Sistemul Lightarian Reiki este accesibil doar celor ce au deja

initieri in gradul de maestru Reiki si Maestru Karuna.

 

Puteţi primi iniţierea în Razele Lightarian în orice ritm dar

vă sugerez să aşteptaţi cel puţin şapte zile între acordaje, pentru

a lăsa un timp, necesar ca diversele energii să se poată

integra. De asemenea, lucrul cu Razele se poate combina în mod

adecvat cu oricare din celelalte iniţieri/acordaje Lightarian, în

funcţie de ritmul pe care şi-l fixează receptorul/cursantul.

 

 

"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu