Grand Master

Sistemul Grand Master este o extindere si o continuare a sistemului Usui Reiki, fiind destinat maestrilor Reiki care au o experienta de cel putin 6 luni.
Initiatorul este un maestru german de Qi Gong si de Reiki care sesizat posibilitatea de a utiliza energia accesata în Qi Gong în aceeasi maniera în care utilizam energia Reiki. Simbolurile au fost primite prin channelling de un medium britanic.

Gradele V-VI
Gradul V este al Marii Armonii – Dai Cho Wa, iar gradul VI al Marii Separari – Dai Fa Shu, iar ele trebuie predate împreuna. Se primesc simbolurile Marii Armonii (Dai Cho Wa), al Marii Separari (Dai Fa Shu), ca si simbolurile pentru chakra a VI-a, Cho Kaku, chakra a V-a, Chi Ka So, a IV-a, Shika Sei Ki.

Gradele VII-VIII
Gradul VII ofera posibilitatea de a avansa mai repede catre adevarata întelegere a maiestriei Reiki, eliberarea de toate dependentele, de toate legaturile personale. Dai Ji Yu este simbolul Marii Eliberari. Tot acum se primesc simbolurile Marii Întelepciuni (Dai Kiro Seh), „Ochiul lui Kanaola“ (Kom).
Gradul VIII ofera capacitatea de a descoperi pacea interioara si iubirea necondtionata. Se primeste simbolul Dai Hey Wa si tehnici de lucru cu Anthahkarana.

Grand Master este un pas necesar pentru cei care sunt maestri Reiki de cel putin 6 luni. Sistemul se afla intr-o continua evolutie, a inceput cu gradele V si VI, iar azi s-a ajuns la XVIII. Din acest motiv, s-a schimbat si ritmul de predare – pana nu demult se predau cate doua grade, azi se merge in trei etape, V-VIII, IX-XIII si XIV-XVIII.

Grand Master este un pas inainte atat pentru evolutia personala, cat si pentru cresterea capacitatii de a face terapie, pe langa simboluri, cu semnificatia si utilizarea lor, fiind prezentate si diverse tehnici de lucru.

Linie de initiere:

  • Usui Reiki Grand Master V - VI (Ovidiu Dragos Argesanu)
  • Usui Reiki Grand Master VII - XVIII (Bogdan Georgescu)
"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu