DOLPHIN REIKI

Daca ne gandim ca peste 70% din suprafata Pamantului este acoperita de apa si mai mult de 70% din corpul nostru fizic este apa e normal sa recunoastem ca interactionam puternic cu marea.

Tratamentul Dolphin Reiki ne ajuta sa traim clipe minunate prin conectarea la energiile planetei. Apelam la capacitatea naturala de autocuratare si autoregenerare a oceanului si a fiintelor sale, delfinii si balenele.

Cine sunt cu adevarat delfinii?

Sunt maestri ai vindecarii si detinatori ai luminii pe planeta noastra de aproximativ 30 – 50 milioane de ani. Traiesc in tot acest timp in armonie cu mediul lor fara sa ii creeze daune. Au un creier mai dezvoltat decat omul si folosesc mult mai mult din capacitatea lui. Au capacitatea de a mentine si darui calm si a folosi starile alpha, beta, tetha si delta simultan: beta aduce logica si capacitatea de a purta conversatii, alpha relaxeaza si elimina stresul, theta ajuta la vindecare si delta ofera acces la comuniunea cu Divinitatea.

Ei sunt puternic evoluati, finite multidimensionale care traiesc in unitate. Rolul lor este similar cu acela al regatului ingerilor. Ei sunt aici pentru a ne veghea, a ne ajuta, a ne sprijini si a ne ghida in toate aspectele unei finite. Dragostea lor pentru umanitate este profunda ca si a ingerilor, influenta delfinilor transcende spatiul si fizicalitatea. Nu este necesar sa fii in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a primi darurile lor. Acum mai mult ca oricand, umanitatea ca un intreg este pregatita si doritoare sa primeasca darurile profunde pe care delfinii trebuie sa le imparta. Comunicarea lor este simultan telepatica si empatica

Delfinii erau cunoscuti de multe din civilizatiile Terrei : de la indigenii tribului Dogon, care nu aveau cum sa ii vada fizic, la civilizatia greaca cu al ei Oracol din Delphi.

Terapia conecteaza energia planetei si apeleaza la toate programele devotionale ale delfinilor pentru a realiza curatare, relaxare, vindecare.
Se folosesc cristale pentru conectare la energiile planetei: hematit, cuart roz, cuart. Topazul albastru, larimar,turcoaz, acvamarin, azurit sunt pietre care ajuta pentru conectarea cu delfinii si balenele.

Sunetele scoase de delfini si balene au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe planeta noastra. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.

Ei incearca sa refaca starea si sa ne readuca in ambianta intrauterina, lucrand pentru desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum.
Oricine realizeaza experienta conectarii cu delfinii este influentat de ei si daca nu vezi delfinii sau nu constientizezi modul lor de vindecare, nu te ingrijora pentru ca functioneaza oricum.

Va descriu ambianta de lucru : acordandu-ne momente in care sa retraim ambianta oceanului, sa respiram aer oceanic curat, vindecator, sa intram in apa calda care ne relaxeaza, sa simtim miscarea valurilor care ne invaluie, mirosul sarii si pasiunea albastrului nesfarsit; v-ati gandit vreodata ca delfinii va inconjoara? ii auziti ; inoata in jurul dvs.; pentru relaxare, simtiti frumusetea si linistea oceanului exprimata prin ei; doresc sa va atinga si fiecare atingere a lor va daruieste bucurie si vindecare; cu cat traiti senzatiile mai mult timp va simtiti mai reconfortat si mai plin de energiile lor; daruiti si primiti iubirea lor; impreuna multumim cu recunostiinta pentru vindecarea noastra si a ambientului nostru.

Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice; are rezultate minunate pentru cazuri de autism, pentru stabilizarea tensiunii, rezolvari emotionale, psihice - inclusiv stari de panica.

"Reiki Floarea de Lotus" - IASI - ROMANIA - Maestru Daniela Ionela Ionescu